Michelin, Avantatges que Sumen! Els teus Pneumàtics ara amb Assegurança de Durada.

Si hi ha un fabricant de pneumàtics que destaca a nivell mundial com un referent per a milions de conductors, aquest és sens dubte Michelin. Una marca de pneumàtics d’origen francès que se situa al’capdavant de la innovació tecnològica en el sector de l’pneumàtic oferint als seus clients rodes de la millor qualitat, amb un elevadíssim rendiment, seguretat i gran quilometratge.

Ara, a més, per a tots els conductors que confien la seguretat del seu cotxe a la marca, gaudiran d’una assegurança de durada de 40.000 quilòmetres garantits per Michelin per a tota la seva gamma de pneumàtics de llanta 18″ o superior * . Únicament els pneumàtics Michelin Pilot Sport, enfocats a una conducció esportiva exigent i d’alt rendiment, són els que compten amb una garantia una mica més reduïda, 30.000km.

Això sí, has de tenir en compte que l’assegurança de durada gratuïta que et regala Michelin amb la teva compra té una vigència de 3 anys després de l’adquisició dels pneumàtics.

Aquesta promoció de Michelin estarà disponible fins el 15 de desembre de 2021.

Què he de fer per aprofitar la promoció Avantatges que Sumen de Michelin?

1 – Fer una compra de pneumàtics Michelin a rodi.cat o ala teu taller Rodi Motor Services més proper.

2 – Puja la factura de compra al web de Michelin a l’enllaç que trobaràs a continuació per unir-te a la promoció Avantatges que Sumen i activar l’Assegurança de Durada. El registre estarà disponible fins el 21 de desembre de 2021.

3 – Participa als Sortejos de Michelin! Al llarg de l’any Michelin realitzarà 3 Sortejos entre tots els participants en aquesta promoció de 50 Experiències Gastronòmiques valorades en 200 € . No te’ls perdis! Aquests sortejos es realitzaran el 30 d’abril, el 31 d’agost i el 15 de desembre de 2021.

Hi ha algun requisit per beneficiar-me de l’Assegurança de Durada de Michelin?

Només hi ha un requisit indispensable per poder aprofitar aquesta assegurança de durada i treure el màxim partit als teus pneumàtics. Tan sols hauràs de fer una visita al teu taller Rodi Motor Services de confiança un cop a l’any per fer un petit seguiment del desgast dels pneumàtics i dels quilòmetres que realitzes amb el teu cotxe.

Aquest requisit és molt senzill de complir, ja que, seguint les indicacions del fabricant del teu vehicle, pots aprofitar la revisió periòdica anual per a realitzar la comprovació dels teus pneumàtics Michelin.

Tingues en compte també que l’assegurança de durada Michelin està contemplat per realitzar un ús normal i no és aplicable en cas d’usos indegut del pneumàtic. Durant les revisions als tallers Rodi Motor Services comprovarem que l’ús és l’adequat, i en cas de requerir alguna correcció t’assessorarem sobre el que s’ha de fer. Un ús incorrecte podria ser conseqüència d’un desgast irregular, circular per vies no aptes fora de l’asfalt, un muntatge inadequat o problemes amb el alineat o l’equilibrat.  

Què passa si els meus pneumàtics es gastessin abans del que garanteix Michelin?

En el cas que els pneumàtics arribessin al límit de desgast legal abans del quilometratge garantit, Michelin et torna diners per cada quilòmetre restant fins arribar a la durada garantida. Sí, com ho veus, Michelin té tanta seguretat en la durada i qualitat dels seus pneumàtics que et torna diners en cas de no complir amb la seva promesa de quilometratge.

  • Pneumàtics Turisme i SUV de llanta 18″ o superior: Se’t tornarà 0,005 euros per cada quilòmetre restant entre la durada garantida i l’existent en el moment que el pneumàtic arriba al límit legal desgast.
  • Pneumàtics Michelin Pilot Sport : Al tractar-se d’un quilometratge garantit de 30.000 quilòmetres, se’t retornarà 0,0065 euros per cada quilòmetre restant entre la durada garantida i l’existent en el moment que el pneumàtic arriba al límit legal desgast.

Vols començar a buscar els teus pneumàtics Michelin? Descobreix tots els models de pneumàtic que tenim disponibles per a tu a rodi.cat i compra al millor preu.

* No s’inclouen en la promoció els pneumàtics Michelin models: Pilot Sport Cup 2 i Michelin Pilot Sport Cup 2R.