Rodi col·labora al lliurament de premis de la FCEH

El dimecres 3 de juny del 2014, la família federativa va acomiadar una temporada plena de grans esdeveniments esportius d’alt nivell i de resultats destacats dels esportistes catalans i estatals al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Durant l’acte, en el qual els tallers mecànics professionals Rodi Motor Services van col·laborar y que va acollir prop de cent assistents entre autoritats, esportistes, membres de clubs i apassionats al món de la neu i del gel, es va fer entrega de les medalles de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) als campions dels campionats de Catalunya absoluts de les diverses disciplines d’esports d’hivern i dels trofeus als clubs finalistes de les lligues i dels circuits catalans.

Durant el lliurament es va transmetre la felicitació i l’agraïment als clubs d’esports d’hivern catalans i als seus esportistes, els quals fan possible la consecució dels calendaris esportius temporada rere temporada i la celebració de competicions cada cop més rellevants a casa nostra.

Suport al projecte de Candidatura Olímpica Barcelona – Pirineus 2026

La jornada de cloenda va estar marcada pel suport institucional que va rebre el president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Òscar Cruz, per al projecte olímpic Barcelona – Pirineus 2026. Un emotiu Òscar Cruz agraïa a les entitats i a les administracions públiques tot el suport rebut per a tirar endavant el projecte olímpic.

Finalment, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern va agrair un vegada més la col·laboració i de tots els seus patrocinadors i espònsors pel seu suport incondicional i la seva aposta pels esports d’hivern temporada rere temporada.