El taller Rodi de Rovira Roure es trasllada a unes noves instal·lacions a l’Av. Doctor Fleming

En Rodi Motor Services hem traslladat al taller ubicat al C / Rovira Roura, 40 a la Av. Doctor Fleming, nº51 . La decisió d’aquest canvi respon a criteris d’espai i idoneïtat d’aquesta nova ubicació, que ens permetran ampliar l’oferta de serveis i arribar a més persones a la zona.

El nou centre està equipat amb l’última tecnologia i maquinària per a proporcionar un servei adaptat a tot tipus de cotxes, furgonetes i motos . El nou local compta amb unes àmplies instal·lacions amb més de 1.000 m². L’espai es distribueix entre zona de taller, on s’ofereix el millor servei al client, un magatzem de gran capacitat amb disponibilitat per a tota classe de recanvi i servei de guarda pneumàtics.

El taller disposa d’un ampli equip de professionals especialitzats en diferents àrees que assessoren i atenen qualsevol necessitat que tingui el conductor amb el seu vehicle. Entre els serveis més habituals, destaquen el canvi de pneumàtics, guarda pneumàtics, revisions, frens, bateries, amortidors, càrrega d’aire condicionat i diagnosi d’avaries , entre d’altres serveis de mecànica per a vehicles. També s’ofereix serveis especialitzats per a motocicletes.

El taller introdueix una millora important afegint elements que perfeccionen l’experiència de compra i servei al client. Ara es disposa de zona de recepció amb servei de WiFi gratuït, zona d’espera, cafè i zona infantil . A més, des de rodi.cat, els clients d’aquest taller també poden comprar els serveis per al seu cotxe o moto, a més de demanar cita prèvia des de casa de forma fàcil i ràpida.

La millora d’aquest centre a Lleida respon a l’estratègia de millora contínua que portem practicant a Rodi Motor Services al llarg dels últims anys. Aquest 2021 celebrem els nostres 30 aniversari, i quina millor manera de celebrar aquest moment tan especial, que millorant la comoditat i l’experiència dels clients en tots els nostres tallers.