XI torneig de Golf Rodi Motor Services al Raimat Golf Club

Els dies 23 i 24 d’octubre es va celebrar l’XI Torneig RODI MOTOR SERVICES, sota la fórmula de joc per punts individual (Stableford) HCP i mitjançant la sortida a tir, amb una participació total de 191 jugadors. El torneig es va disputar en unes condicions magnífiques, com així es va poder comprovar en els resultats finals.

La prova es va disputar en les categories inferior i superior —tan en masculí com en femení—, a més a més d’un premi sènior i un altre de competició sense handicap (scratch). Un altra de les motivacions van ser els premis especials als pars 3, drive més llarg forat 3, així como un cotxe Renault Twingo per a qui aconseguís un hole in one al forat 4, que finalment va resultar desert.

Els guanyadors de totes les categories van rebre un joc de pneumàtics com a premi, gentilesa dels experts en tallers d’automòbils RODI MOTOR SERVICES, patrocinadors oficials del torneig.

El lliurament de premis va comptar amb la presència de José Ramón Gabas, president del Club, i de Josep Esteve i Robert Llovera com a patrocinadors del torneig. Després de l’entrega es va fer un sorteig de regals entre tots els assistents.