300 Motos participen en la 3ª Edició del Rodibook

Com a mecànics especialistes en motos i apassionats del motor, RODI MOTOR SERVICES et proporciona el video de la 2a edició Rodibook 2013, Pirineu insòlit.

RODI MOTOR SERVICES, experts en tallers de motos i més tipus de vehicles, ha organitzat una ruta la característica principal de la qual és l’ús exclusiu d’un roadbook o llibre de ruta, un sistema de navegació basat en un rotlle de paper que segueix el mateix format que s’empra en altres esdeveniments com ara el prestigiós ral·li París-Dakar.

En total, la ruta d’enguany constava de 639 quilòmetres a través dels Pirineus francès i espanyol, transitant per més de vint ports de muntanya com ara els mítics Tourmalet, Coll d’Aubisque o el port de Somport. En arribar a Jaca, els participants van fer una parada per menjar al restaurant de l’organització. La localitat de Vielha va ser el punt de sortida i d’arribada dels participants, els quals van començar a rodar a les 6:40 del matí i van trigar una mitjana de dotze hores a completar els 639 quilòmetres del recorregut.

En aquesta edició del Rodibook van participar 300 motos arribades de tots els punts de la geografia espanyola —Catalunya, País Valencià, Andalusia, Madrid, País Basc, Navarra, Aragó i Illes Canàries, a més de quatre participants portuguesos—, entre les quals van destacar una scoopy 125, diverses monteses Impala i una tricker. Les persones inscrites, d’edats compreses entre els 18 i els 75 anys, van haver d’abonar una quota d’inscripció de 65 €, que incloïa un dinar, un sopar típic de muntanya, el rotlle del roadbook i una samarreta del Rodibook 2014.

Els participants que vulguin podran compartir totes les seves fotos i vídeos al lloc web oficial de la ruta Rodibook 2014.