Euromaster i Rodi creen una empresa de distribució de Pneumàtics

El passat 12 de setembre, EUROMASTER i RODI MOTOR SERVICES van rebre autorització per part de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència per a la creació conjunta d’una nova empresa que durà a terme activitats de distribució de pneumàtics a l’engròs per a vehicles lleugers i camions a Espanya.

Euromaster Automoción y Servicios, S.A.U. (EUROMASTER) i Rodi Metro, S.L. (RODI), dos dels actors més importants del sector de la distribució i canvi de pneumàtics i manteniment de vehicles a Espanya, aportaran les seves activitats actuals de distribució a l’engròs i participaran a parts iguals en l’operació.

En el context d’un mercat que s’està ampliant i professionalitzant, l’objectiu és unir forces per tal d’oferir als clients un estàndard de qualitat i una capacitat de resposta encara millors en els serveis pneumàtics i de manteniment de vehicles. EUROMASTER i RODI continuaran desenvolupant les seves activitats al detall operant de manera individual i independent.

Els detalls de l’operació, pel que fa a la seva estructura i al funcionament, es definiran i confirmaran durant les properes setmanes.

Aquest pas estratègic permetrà que EUROMASTER i RODI puguin garantir la solidesa i el futur de les seves activitats en el mercat de la venda de pneumàtics a l’engròs per a turismes i camions.