5 Accessoris essencials que has de portar al Cotxe

Aquests són els 5 accessoris indispensables que els talleres mecànics RODI MOTOR SERVICES et recomanen que has de dur sempre al cotxe per tal de prevenir i evitar riscos.

1. Oli, refrigerant, líquid eixugaparabrises i per als frens

Estar ben greixat és la clau. Tant si vols fer una escapada com si fas un viatge més rutinari, és indispensable que tinguis un petit assortit dels líquids que consumeix el teu cotxe al maleter.

2. Compressor d’aire

A causa dels canvis de temperatura, o de les condicions del terreny, pot ser que els pneumàtics perdin pressió, de mica en mica. Des de fa molt de temps es venen compressors d’aire amb bateria o bé que s’endollen al ‘carregador de l’encenedor’ del cotxe i que, sens dubte, t’aniran molt bé quan vegis que tens alguna roda una mica fluixa.

3. Pinces per a la bateria

Definir la vida d’una bateria és molt més complex que la de qualsevol altre consumible. Portar unes pinces per si de cas la bateria falla algun dia és ideal per a no quedar-te penjat i poder arribar fins al centre Rodi Motor Services més proper.

4. Una llanterna

Sí, pot semblar una ximpleria, però… què faries si punxessis una roda a la nit i l’haguessis de canviar? Estar ben il·luminat et garanteix més seguretat i comoditat; a més, atès que és petita, segur que la pots desar a qualsevol lloc.

5. Farmaciola de primers auxilis

Unes gases i desinfectant són ‘algú en qui confiar’ en els moments difícils. Poden aturar una ferida ràpidament i d’aquesta manera evitar mals majors. Recorda revisar la data de caducitat i més tard anar a visitar un metge per tal d’assegurar-te que no pateixes cap altre mal.