7 Cotxes de sèries Inoblidables

Els tallers mecànics RODI MOTOR SERVICES et porten 7 cotxes genials per a 7 sèries que sempre recordarem. Aquests cotxes van ser tan protagonistes com els mateixos actors.

La furgoneta, de L’equip A

Amb personatges tan extravagants com el sergent M.A. Barracus, aquesta furgoneta porta tots els integrants de l’equip A on faci falta. La preuada furgoneta negra, complementada amb una franja vermella molt cridanera, va captivar molts espectadors durant tot una dècada.

Furgoneta Equip A, GMC Vandura 1983
GMC Vandura 1983

KITT, de El cotxe fantàstic

Aquest cotxe artificialment intel·ligent i xerraire amb personalitat pròpia va ajudar, i molt, el detectiu Michael Knight en la seva lluita contra el crim i en la defensa dels pobres davant les injustícies. KITT; et necessito!

Cotxe Fantàstic, Pontiac Firebird Trans AM 1982
Pontiac Firebird Trans AM 1982

El Pontiac, de Breaking Bad

Recordeu el Pontiac Aztek que va aparèixer al nostre post ‘10 cotxes lletjos, d’allò més lletjos!’? Doncs aquest cotxe es va fer famós gràcies a la seva aparició a la coneguda sèrie Breaking Bad.

Cotx Breaking Bad, Pontiak Aztek
Pontiak Aztek

El Ford Torino, d’Starsky i Hutch

Quina passada de cotxe! Aquest veloç i distintiu Ford Torino, pintat de vermell amb una llarga franja blanca, va ajudar aquests dos policies californians a perseguir els delinqüents més ràpids de la ciutat.

Cotxe Starky Hutch, Ford Gran Torino 1975
Ford Gran Torino 1975

Volkswagen Golf Cabrio, de The Big Bang Theory

Aquest rogenc Volkswagen descapotable apareix en diverses escenes de la sèrie en què el nostre amic Sheldon Cooper ens sorprèn, segurament, amb alguna frase enginyosa.

Cotxe The Bing Bang Theory, Volkswagen Golf Cabriolet
Volkswagen Golf Cabriolet

Seat 800, de Cuéntame cómo pasó

Aquesta coneguda sèrie espanyola, protagonitzada per la família Alcántara, ens trasllada fins al Madrid dels anys 60 i 70.

Cotxe "Cuéntame", Seat 800 1969
Seat 800 1969

Peugeot 403 Cabriolet, de Colombo

El tinent Colombo, detectiu d’homicidis de la Policia de Los Ángeles que sempre porta una gavardina mig tronada i fuma uns purets pudents, no se separa mai del seu atrotinat Peugeot 403 Grande Luxe Cabriolet.

Cotxe de Colombo, Peugeot 403 Grande Cabriolet Luxe
Peugeot 403 Grande Cabriolet Luxe