7 Cotxes de pel·lícula que t’agradaria conduir

Els tallers mecànics RODI MOTOR SERVICES et porten la llista amb 7 cotxes de pel·lícules molt famoses que van protagonitzar escenes per a la història i que van ajudar els seus protagonistes a sortir amb vida més d’un cop.

1. El cotxe d’Els caçafantasmes

Expulsats de la universitat, munten el seu propi negoci en un sector molt especial: caçadors de fantasmes. Equipat amb la tecnologia més sofisticada, aquest cotxe ajuda els protagonistes a resoldre misteris inimaginables.

Cotxe els Caçafantasmes

2. Batman i els seu Batmòbil

Bruce Wayne de dia i Batman de nit. Aquest cavaller tan ben plantat sempre compta amb el seu indestructible Batmòbil per lluitar contra els seus enemics més acèrrims.

Cotxe de Batman, Batmovil

3. Els Aston Martin de James Bond

Llicència per matar i llicència per conduir els Aston Martin més luxosos del mercat. Equipats amb fars que amaguen míssils, i un estil molt britànic, són l’arma més fidel de l’agent 007, al servei secret de sa Majestat.

Cotxe James Bond 007, Aston Martin

4. Eleanor, de 60 segons

‘Memphis’ Raines és, sens dubte, el millor lladre de cotxes, però hi ha un vehicle que se li resisteix. Aquest Ford Shelby Mustang GT500 del 1967, rebatejat com a Eleanor, és una bèstia amb molt mal geni que li farà suar la cansalada fins al final.

Cotxe Eleanor de "60 Segons"

5. Mitsubishi Eclipse RS, de A tot gas

A tot gas ens ha donat molts cotxes emblemàtics, com ara el Dodge Charger de Toretto. Nosaltres hem triat el cotxe amb el qual comença la primera pel·lícula conduït pel nostre estimat Paul Walker, el Mitsubishi Eclipse RS.

cotxe pel·lícula tot gas

6. Ford Mustang GT-390, de Bullit

L’escena principal de la pel·lícula té lloc als carrers de San Francisco, per on l’actor Steve McQueen persegueix dos assassins a sou. Aquest Mustang verd fosc va tenir una reedició limitada el 2001 que imitava el seu so llegendari.

Cotxe Ford Mustang GT 390 de "Bullit"

7. DeLorean, de Retorn al futur

Marty McFly i el seu amic, l’excèntric científic, viatgen al futur amb aquest DeLorean equipat amb la tecnologia més capdavantera. Avui dia continua sent un model molt col·leccionable pel seu gran vincle amb la pel·lícula.