5 Cotxes de dibuixos animats que segur coneixes

RODI MOTOR SERVICES us deixa una llista amb cinc cotxes que us transportaran a la vostra tendra infantesa i us faran reviure moments preciosos de les vostres vides.

1. Els Picapedra

Yabadabaduuuuuuuuuuu! Benvinguts a l’època dels dinosaures amb els nostres amics Pablo Mármol (Barney Rubble, en la versió catalana) i Pedro Picapiedra (Fred Picapedra) i el seu prehistòric troncmòbil.

Cotxe dels Picapedra

2. Els Simpson

Multiplica’t per 0 i divideix-te per 2! Amb totes les aventures que ha viscut aquest cotxe tan normal, no hi ha dubtes que és més resistent que un tanc.

Cotxe dels Simpson

3. Raig McQueen

Si n’hi ha un que no podia faltar, era el protagonista de Cars. Sens dubte, aquesta pel·lícula és una desfilada completa de cotxes emblemàtics, però ens decantem pel que més ens agrada de tots, el vermell Raig McQueen.

Cotxe Raig Mc Queen Disney

4. Super Ferrari Especial dels Autos Bojos

Pierre Nodoyuna i el seu fidel gos Patan no s’ho pensen dos cops a l’hora de fer totes les trampes que calgui per aconseguir la victòria. Per fer-ho tenen el Super Ferrari Especial, el cotxe més ràpid de tota la graella.

Cotxe Super Ferrari de Autos Bojos

5. The Mystery Machine

Scooby-Doo i els seus amics feien servir aquesta furgoneta acolorida per anar d’un lloc a l’altre i resoldre els misteris més intricats. Sens dubte, és un cotxe que salta a la vista.

Cotxe Mystery Machine Scooby-Doo