Alex Márquez visita les oficines centrals de Rodi a Lleida.

Àlex Márquez, pilot de Moto 2, va visitar les oficines centrals de el dimarts dia 12 de desembre. Durant la visita, el director general, Josep Esteve, li va ensenyar les noves instal·lacions, a més d’explicar-li algunes de les característiques que defineixen l’empresa, com ara l’horari flexible dels empleats de les oficines o el fet que ningú tingui un lloc fix físic. 

També hi va haver temps per als mitjans de comunicació, moment en què l’Àlex, a més de parlar dels seu futur a les motos i de les fites aconseguides, va destacar la importància de tenir el suport d’empreses com RODI, a la qual l’uneix, igual que al seu germà Marc, una estreta i antiga relació d’amistat. 

Després de saludar els treballadors que es van voler fer una foto amb ell, l’Àlex va rebre un grup de nens, tots molt il·lusionats per conèixer-lo, i va contestar algunes preguntes en una improvisada roda de premsa en què van prevaler l’espontaneïtat i la innocència dels més petits, que van rebre un obsequi per part del seu ídol.

L’Àlex també va respondre a les vint preguntes (podeu veure el video ) escollides d’entre totes les que els seus fans ens van fer arribar a través de les xarxes socials de RODI, en un directe que es va transmetre simultàniament en els perfils d’ i de de RODI.