Torna la Copa Rodi endurance 2018 i de velocitat

Torna la Triangular Rodi Endurance 2018. al circuit d’Alcarràs (Lleida), amb moltes novetats: tres curses de resistència (una de sis hores i dos de tres hores), més dos curses de velocitat.

El Triangular Rodi Endurance comptarà amb quatre categories: AMATEUR 600 cc o 1000 cc, per a pilots que vulguin iniciar-se en aquesta modalitat, i SUPERPRODUCCIÓN 600 cc o 1000 cc, un fantàstic banc de proves per provar la qualitat, rapidesa i destresa dels mecànics en les reparacions, canvis de pneumàtics i repostatges.

La novetat d’aquest any és que es farà la primera cursa de 6 hores abans de les 24 hores de Montmeló. Por ser un supertest pels participants d’aquest esdeveniment, i pels que no participin, un gran repte.

Una altra gran novetat del Triangular és que està apadrinat per quatre grans marques de pneumàtics: Dunlop, Pirelli, Metzeler i Michelin.

Reuneix el teu equip i prepara una estratègia! Podreu gaudir de la velocitat, posar a prova la vostra resistència física i la de tot l’equip, així com la fiabilitat de les vostres motos. La cursa comença als vostres boxes!