Rodi Motor Services celebra la seva 28ª Convenció

El dissabte dia 27 de gener, Rodi Motor Services va celebrar la seva convenció anual, que aquest any arriba a la 28a edició. L’acte va reunir prop de 700 empleats de les oficines centrals i dels tallers de Catalunya, de l’Aragó i de les illes Canàries a la Llotja de Lleida.

700 EMPLEATS

DE LAS OFICINES CENTRALS I ELS TALLERS DE CATALUNYA, ARAGÓ I LES ILLES CANÀRIES

Durant la convenció, Josep Esteve, director general de la companyia, va donar a conèixer els resultats obtinguts en els diversos tallers de Rodi Motor Services i El Paso 2000, i va atribuir l’èxit a la feina diària dels seus treballadors.

L’acte va girar al voltant de l’eslògan «Els petits detalls marquen la diferència». En aquest context es van esmentar les millores que les recepcions Rodi estan experimentant o la importància dels detalls a l’hora d’atendre un client. També hi va haver temps per agrair el compromís dels treballadors de Rodi i la importància que l’empresa dona als hàbits saludables.

Aprofitant l’avinentesa es van presentar dues noves marques de pneumàtics, la venda dels quals serà una exclusivitat de Rodi a partir d’aquest any: MAXXIS per a turisme i BF Goodrich per a camió.

En l’esdeveniment es va tornar a destacar la importància de la digitalització dels serveis, i s’hi va parlar del nou web de Rodi i d’allò que suposarà el catàleg digital del pneumàtic per a la millor atenció dels tallers als clients.

L’acte va cloure amb els premis als tallers que van obtenir els millors resultats de vendes i de creixement durant el 2017. Tot seguit, els assistents van poder gaudir d’un sopar a la mateixa Llotja de Lleida.