Enduroc 2019: Rodi participa a la gran festa de la moto Off-Road.

Durant el cap de setmana, dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre, es va celebrar el Enduroc 2019, una de les carreres de moto Off-Road més importants del panorama nacional. L’equip de Rodi va estar present en aquest apassionant esdeveniment prestant assistència tècnica als participants en el manteniment de la seva moto d’enduro.

L’Enduroc, que té lloc a la localitat barcelonina de Les Comes (Súria), és conegut com la gran festa de la moto de muntanya. Aquest 2019 s’ha celebrat el 10è aniversari d’aquesta cursa que aconsegueix reunir al voltant de 700 pilots.

participants Enduroc 2019
Més de 700 pilots van participar a l’Enduroc 2019.

L’Enduroc és un esdeveniment que no ha parat de créixer any rere any incrementant la seva influència dins de el sector. Fabricants de motos com KTM, Honda o Husqvarna tenen presència a l’esdeveniment al costat de grans noms del panorama nacional com Josep Garcia, Iván Cervantes o Carles Checa.

Durant la jornada de dissabte es va realitzar la volta de reconeixement on es va fixar l’ordre de sortida de la prova de diumenge. A l’endemà van competir els pilots de Categoria Sènior/Junior que van recórrer un circuit de 40 km en 2 voltes. Després d’aquests, van sortir els pilots de la Categoria Amics , el grup més nombrós, on es barregen motoristes de diferents edats i nivell.

Classificacions Enduroc categoria Sènior/Junior:

guanyadors categoria sènior júnior Enduroc 2019
  • 1a posició: Josep García
  • 2a posició: Kirian Mirabet
  • 3ª posició: Pau Tomàs

El guanyador de la Categoria Sènior/Junior va ser el pilot de l’equip KTM Josep Garcia , guanyador per segona vegada d’aquesta cursa que ja va aconseguir una vegada a 2016. En aquesta categoria van participar un total de 76 pilots dels quals van aconseguir finalitzar la cursa 69.

Classificacions Enduroc categoria Amics:

• 1a posició: Antonio Martínez
  • 2a posició: Dani Ollés
  • 3ª posició: David Gómez

En aquesta categoria van participar un total de 322 pilots dels quals van aconseguir finalitzar la cursa 278.

Amb un públic de més de 3.000 assistent, l’Enduroc 2019 es consolida un any més com un dels esdeveniments més importants del panorama nacional que promouen el caràcter esportiu de la moto d’Off-Road.