Èxit de participació a la Rodi Mitja Marató Lleida 2019

La Rodi Mitja Marató de Lleida va celebrar la seva 27a edició el diumenge 17 de novembre amb més de 1.600 corredors entre les curses de 21 i de 5 quilòmetres. A Rodi Motor Services, patrocinador oficial, estem molt satisfets amb l’èxit de participació d’aquest esdeveniment esportiu que no para de créixer any rere any.

La Rodi Mitja Marató es compon d’una cursa de 21km, homologada per la Federació Catalana d’Atletisme. També hi ha una versió de l’esdeveniment més accessible per a persones que volen iniciar-se en aquest esport amb un recorregut de 5km.

Rodi Motor Services, passió per l’esport

Més de 1600 persones van participar en la Rodi Mitja Marató de Lleida.

Més de 70 persones de l’equip Rodi , personal de les oficines centrals i equip tècnic de taller, van participar en aquesta marató que s’ha convertit en l’esdeveniment estrella per als amants del running a Lleida. Iván Espílez, coordinador de gimnàs Ekke, va crear entrenaments personalitzats per als treballadors de Rodi participants a la cursa.

Aquest esdeveniment, clau per a Rodi, pretén potenciar l’esperit esportiu tant a nivell intern com extern. Després de la cursa, tot l’equip Rodi participant va poder gaudir d’un dinar en grup on es van comentar els resultats i es va recarregar piles. Des de l’organització de Rodi també van premiar als 3 guanyadors de la categoria absoluta en les seves diferents versions, tan femenina com masculina.

Rodi patrocina diferents competicions esportives i fomenta l’esport entre la seva plantilla , una iniciativa que presenta resultats positius per al rendiment i benestar de tot el seu equip .

Els resultats de la mitja marató

Arribada dels participants a la línia de meta després dels 21 quilòmetres de la mitja marató.

El dia, parcialment assolellat, va estar marcat per l’ambient festiu dels participants que van recórrer els carrers de Lleida a ritme de batucada. Els guanyadors de les diferents categories de la mitja marató van ser:

  • Miriam Ortiz Rivas en la categoria femenina 21 quilòmetres
  • Victor Puyuelo Pardo en la categoria masculina 21 quilòmetres
  • Sara Alonso categoria femenina 5 quilòmetres
  • Xavier Badia García categoria masculina 5 quilòmetres