Èxit de participació a la segona Edició rodades Rodi 2015

La calor no va espantar els 56 pilots de moto —molts dels quals eren aficionats que s’estrenaven en aquesta experiència— que es van aplegar al Circuit d’Alcarràs (com sempre, un amfitrió excel·lent) per a córrer una nova cursa de motociclisme de les Rodades RODI amb final feliç, organitzada pels tallers mecànics RODI MOTOR SERVICES. Dels 56 pilots, prop de quaranta van disputar la cursa final.

Guanyadors segona edició rodades Rodi

El campió de les Rodades RODI va ser Ferran Torrentó, amb 44 voltes, seguit de Javier Quintana (38) i, completant el podi, Benjamí Vallmanya (22).

En la categoria 600 cc, va tornar a guanyar Ferran Torrentó, aquest cop acompanyat dels pilots Joan Antoni Pérez y Omar Marcet.

En la categoria de 1.000 cc, els guanyadors van ser Benjamí Vallmanya, Jordi Pérez i Enric Borràs.

Els experts en tallers de moto RODI MOTOR SERVICES us porten els resultats complets a l’enllaç següent, on també podreu comprar les imatges de les rodades a Pix MotoRR.

Us recordem que les Rodades RODI consisteixen en set tandes de 30 minuts, amb la possibilitat de participar en una cursa final de deu voltes, obertes a motos de 600 cc a 1.400 cc.

La propera edició se celebrarà el 4 d’octubre del 2015.