Franc Serra s’emporta el Dirt Track Rodi Michelin d’Agramunt

La segona edicio? del Dirt Track d’Agramunt, on el taller d’automòbils líder RODI MOTOR SERVICES participà, va ser tot un èxit. Amb una organitzacio? excepcional i un circuit perfecte, ple de gom a gom, els pilots de les categories Open, 85cc, 65cc i 50cc van oferir un gran espectacle als assistents, que van aguantar enjòlit fins passada la mitjanit. El pilot de Gironella (Berguedà), Fran Serra va guanyar una Superfinal accidentada i va entrar per davant de Joan Ramon Ribelles i de Ferran Cardu?s, els seus companys al podi.

Després de les mànegues d’entrenaments i del ‘tots contra tots’ es va determinar la graella de sortida de la categoria Open. Una caiguda entre Rocky Florensa i Àngel Grau a la Superfinal va obligar a mostrar la bandera vermella, per la qual cosa encara no hi havia res decidit.Les dotze últimes voltes van servir perquè Franc Serra es proclamés vencedor, acompanyat al podi per Joan Ramon Ribelles i Ferran Cardús.

Abans, però, els més petits ja havien demostrat la seva destresa al circuit amb dues grans mànegues de cursa.

Així, en 85cc, Jaume Gaya, amb dues victòries, es va imposar just per davant de Valeri Mascarilla i de Ferran Herna?ndez, la darrera incorporació del Suzuki Grau Racing. En 65cc, el millor va ser Julen A?vila, amb dues segones posicions, acompanyat al podi per Joel Esteban i Daijiro Sako.La final de 50cc va ser per a Brian Uriarte, amb Pol Sola.

Alcarras serà la propera parada del certamen el 18 de juliol.