Fi de temporada amb el trofeu Rodi Endurance

Aquest diumenge s’ha celebrat al Circuit d’Alcarràs l’última prova del Trofeu Català Rodi Endurance, que posa punt i final a aquest Trofeu Català.

La dia es va despertar fred però sense boira, permetent que els inscrits i els que es van acostar a les instal·lacions com a públic poguessin gaudir de l’essència d’aquest tipus de proves: la sortida tipus Le mans, els canvis de pilot, aprovisionament de carburant…

El RR24 Racing Team va ser l’esquadra que va aconseguir fer-se amb la pole en la sessió cronometrada que es va celebrar al matí.

L’asfalt estava fred i els pneumàtics relliscaven, donant un plus més d’emoció a la prova.

A lloms de la seva Kawasaki Ribelles i Riutort van encapçalar la graella de sortida, i van liderar gairebé tota la cursa fins al final, completant 104 girs, seguit pel Motocrom a 5 voltes de diferència. El tercer equip en classificar- se va ser 38Team Competició.

Podeu consultar els resultats que el taller de reparacions de vehicles RODI MOTOR SERVICES ofereix al següent enllaç o descarregar-los aquí.