Rodi participa al 6TO6 Michelin Karting GP

El diumenge dia 18 de desembre, i per segon any consecutiu, RODI MOTOR SERVICESels tallers mecànics líders a Catalunya i Aragó, va participar en la cursa solidària 6to6-Michelin Karting GP que es va celebrar a les instal·lacions de l’Indoor Karting Barcelona. 

Els pilots van formar equips de fins a cinc participants, entre els quals hi havia professionals del món del motor de competició —com ara Pol i Aleix Espargaró, Aleix Alcaraz o Jordi Oriola, entre d’altres—, col·laboradors de RODI MOTOR SERVICES, periodistes i sixters, el col·lectiu propietari de cotxes de luxe que compten amb descomptes especials de la mà de Michelin.

L’ESDEVENIMENT

Els equips van competir en quatre tandes. RODI MOTOR SERVICES, que va ser-hi present durant tot el dia, va participar en la cursa amb el seu propi equip, el Michelin-Rodi, a més de donar suport a Michelin muntant pneumàtics. L’equip guanyador, el Jaguar Barcelona, va aconseguir registrar un temps de 39 segons.

LA NOSTRA CARA MÉS SOLIDÀRIA

Des de fa diversos anys, RODI MOTOR SERVICES participa en iniciatives solidàries d’aquest tipus. En aquest cas, el 6to6 Michelin-Karting GP, que ja fa sis anys que se celebra, va ser promogut per la plataforma solidaria Driving for Kids, que any rere any cerca causes a les quals afavorir amb una aportació econòmica.

Aquest cop, les entitats seleccionades han estat el Projecte Ari (Assistència Recerca Intensiva), un projecte promogut per l’Hospital Clínic de Barcelona per al desenvolupament de noves tècniques d’atenció i logística per als malalts de leucèmia, i la Creu Roja Joventut, una associació social formada per voluntaris joves d’entre 8 i 30 anys.