Grup Rodi celebra el seu 30ª Convenció Anual

Grup Rodi, propietària de les marques Rodi Motor Services i El Paso 2000, va realitzar el passat dissabte 1 de febrer la seva 30ª Convenció Anual. Durant aquest esdeveniment, la companyia realitza un repàs de la seva situació actual i plans de futur de cara a 2020. Un any més l’acte va ser celebrat al recinte la Llotja de Lleida. Josep Esteve, Director General de Grup Rodi, va ser qui es va encarregar de presentar la convenció que va comptar amb una assistència al voltant de 650 persones.

Aquest any, la convenció ha portat per títol «La tecnologia al Servei de el Factor Humà» realitzant un repàs de com l’ús de les noves tecnologies ajuda a millorar l’atenció i l’experiència del client. Aquesta aposta per la tecnologia ha estat presentada, a més, com una ajuda que millorarà l’eficiència i el treball de les 1500 persones que conformen grup Rodi a dia d’avui.

El Director General es va mostrar molt satisfet amb els resultats aconseguits pel grup que demostren la seva vitalitat i solidesa per afrontar el proper exercici. Esteve ha destacat la situació actual de lideratge de Rodi amb els seus 149 centres actius repartits per Catalunya, Aragó i Canàries. També es va destacar la incorporació de 12 nous centres al Grup durant 2019 en localitats com Montigalà, Manresa, Vilafranca, Torrefarrera, Sant Joan de Vilatorrada, Alcarràs o Amposta.

Pel que fa a 2020, es va animar a tots els assistents a continuar amb el bon ritme de la companyia. També es va parlar de la gran oportunitat que suposa per a Rodi la futura obertura de 3 nous centres a Portugal que inicien la marxa de la companyia a nivell internacional.

Durant la convenció també hi va haver un moment per presentar al nou Director del Departament de Lleuger i Adjunt a Direcció General, Luis Miguel Muñoz.

Víctor Küppers i SIRI entre els convidats sorpresa de la 30ª Convenció

Víctor Küppers moments abans d’iniciar la seva conferència sobre intel·ligència emocional.

La convenció de Rodi aquest 2020 va comptar amb dos convidats molt especials que van formar part de l’acte. D’una banda, va estar present Víctor Küppers, conferenciant especialitzat en intel·ligència emocional. Küppers va fer una presentació on va explicar la importància de l’actitud personal com a element mobilitzador i dinamitzador tant en l’àmbit personal com pel professional.

L’altre convidat estrella a la convenció va ser ni més ni menys que la veu de l’assistent virtual SIRI pròpi dels dispositius Apple. Iratxe Gómez, la persona que presta la seva veu a l’assistent, va estar present durant tota la convenció oferint dades i resultats que ajudaven als ponents durant les seves presentacions.

La convenció va comptar també amb presentacions i exposició de dades dels diferents departaments que conformen Grup Rodi com són vehicle lleuger, camió, agrícola, màrqueting i recursos humans.

30 convenció anual públic