Rodi inaugura un nou taller a la localitat de Banyoles, Girona

El passat 13 de gener Rodi Motor Services va inaugurar un nou taller a Banyoles situat al Carrer Ronda Canaleta 67 de Polígon Industrial La Farga.  L’obertura és el resultat de la compra de Pneumàtics Banyoles, empresa familiar amb 38 anys d’història que va decidir finalitzar la seva etapa professional per iniciar una de nova de la mà de Rodi. Proporcionarà servei integral en el manteniment per a tota classe de vehicles: cotxes, motos, camions i vehicles agrícoles.

El nou taller mecànic Rodi a Banyoles ve equipat amb l’última tecnologia i maquinària del sector del pneumàtic i el motor. El nou centre compta amb 1.200m² en instal·lacions i un magatzem de gran capacitat amb ampli estoc de recanvis. Aquestes noves instal·lacions han estat dissenyades amb l’objectiu de ser àgils per al desenvolupament de la feina i, alhora, oferir la millor comoditat a client.

taller rodi banyoles interior

L’equip del centre de Banyoles seguirà amb el mateix equip format per vuit professionals especialitzats en diferents àrees com poden ser el canvi de pneumàtics, la diagnosi d’avaries o la gestió de revisions. El personal compta amb coneixements tècnics avançats per donar assessorament i el millor suport a les necessitats dels conductors.

La adquisició introdueix una millora important per als clients de la zona i afegeix elements que perfeccionen l’experiència de compra, com per exemple, serveis online a través de la pàgina web de Rodi. Gracies a això, el client de forma online ara pot comprar els seus pneumàtics, la seva propera revisió o demanar cita prèvia des de casa en qualsevol moment.

Amb aquesta nova adquisició Rodi continua la seva expansió nacional que va culminar amb èxit el 2019 amb la compra dels tallers Morros Trullàs i els taller a les localitat de Alcarràs i Amposta.