Acció solidària Punxada Gratis durant Estat Alarma

A totes les persones que cada dia, han de sortir de casa i conduir fins al seu lloc de treball quan els carrers i les carreteres estan més buides que mai. A tots ells, Gràcies.

Volem agrair la seva gran tasca ajudant-los a que res els aturi. I molt menys una simple punxada.

Rodi Motor Services vol contribuir amb la societat davant la difícil situació que està vivint Espanya derivada de la crisi sanitària provocada pel virus COVID-19 mitjançant la iniciativa “Una cosa tan petita no pot aturar un altra tan gran”. Amb aquesta iniciativa regalem les reparacions de punxada dels pneumàtics a tots aquells particulars que utilitzen el seu vehicle per desplaçar-se per motius professionals.

Perquè a ells l’hi devem. Perquè són imparables i no poden deixar de ser-ho. Una cosa tan petita no pot aturar una altra tan gran.

Què oferim:

La punxada gratuït inclou la reparació i l’equilibrat, en el cas que fos necessari, per a vehicles turisme, 4×4 i furgoneta. No estan inclosos en aquesta iniciativa camions, vehicles industrials, agrícoles ni vehicles de dues rodes.

Persones a les que prestarem aquest servei:

Prestarem aquest servei gratuït als vehicles particulars de sanitaris, farmacèutics, personal de supermercats, de geriàtrics, bombers, taxistes, personal de seguretat, neteja, treballadors d’empreses de productes de primera necessitat que estan utilitzant el seu vehicle per anar al seu lloc de treball.

Aquesta iniciativa solidària està dirigida només a particulars i als vehicles de la seva propietat, no inclou els vehicles propietat d’empreses (rènting, carsharing, rentacar, etc.) ni els vehicles d’organismes oficials.

Període de la iniciativa:

Aquesta acció solidària estarà operativa durant el període que estigui actiu l’Estat d’Alarma en fase 0 i sempre que les limitacions operatives imposades per les circumstàncies excepcionals que vivim permetin oferir el servei.

ACCIÓ SOLIDÀRIA FINALITZADA

Atès que tots els municipis passen a Fase 1 donem per finalitzada aquesta acció no sense agrair de nou tot el suport i servei que ens han donat els treballadors essencials en aquests temps complicats.