Josep Esteve apadrina la 2a Edició del programa

Josep Esteve, fundador i president de RODI MOTOR SERVICES, ha participat en un dels programes de GLOBALleida. Aquesta entitat interinstitucional té la finalitat d’integrar totes les activitats de promoció econòmica i de projecció del territori lleidatà, així com els recursos que es destinen en l’actualitat des de les diverses institucions.

Sota el títol “T’acompanyem”, GLOBALleida ha endegat un programa de consolidació empresarial per a autònoms i micropimes. L’objectiu del programa és que el col·lectiu d’autònoms millori el control de la seva gestió, el seu model de negoci i enforteixi la seva capacitat de gestió econòmica, comercial i corportativa.

Josep Esteve ha apadrinat aquesta segona promoció del programa i ens ha explicat la seva reeixida experiència professional.

Emprenedor i empresari, Josep Esteve va començar la seva activitat empresarial ben aviat, als 17 anys, i, tot i que al principi no va ser gaire fàcil, ara se sent orgullós i es mostra convençut de la decisió que va prendre.

Totes les empreses que participen en el programa tenen una característica comuna i és que són microempreses, majoritàriament formades per un o dos socis i sense personal assalariat. Totes volen millorar en algun aspecte de la seva activitat, com ara obrir nous mercats, fidelitzar la clientela, estar presents a les xarxes socials o millorar la seva gestió econòmica i financera.

Més informació a: www.globalleida.org