Josep Esteve participa en l’acte de 25 anys del Group Saltó

Josep Esteve, director general de RODI MOTOR SERVICES, ha assistit i participat aquest dimarts, dia 30 d’abril, a l’acte de celebració dels 25 anys del Group Saltó, que s’ha dut a terme al Parc Científic i Tecnològic de Lleida. A la jornada, que ha girat al voltant de les persones i la tecnologia, hi han participat diversos representants d’altres empreses.

Durant el debat, Josep Esteve ha recalcat que “encara que la tecnologia és el futur i està canviant i canviarà el món, no hem de perdre de vista que en una empresa de servei al client com RODI, el client sempre serà atès per una persona”, i que, per tant, “la formula és molt senzilla: a RODI és imprescindible tenir als treballadors contents perquè aquesta satisfacció es traslladi als nostres clients”.

Sobre aquest tema, Josep Esteve ha explicat que l’empresa segueix una sèrie de punts clau per mantenir als seus empleats satisfets. Per un costat, el tema sou i l’estabilitat laboral, a dia d’avui tan delicats en un mercat més aviat precari; per altre, la promoció interna, l’ambient laboral i la conciliació familiar, aspectes que aconsegueixen que les persones treballin en equip i no perdin les ganes de superar-se.

En la taula rodona també han participat Jaume Gurt, consultor en Transformació Cultural i director general de GFWF; Joana Sánchez, presidenta de Incipy e Inesdi Digital Business School; Marta Vidal, CEO de Vallformosa; i Jaume Saltó, fundador i CEO del Group Saltó, que ha estat l’encarregat de realitzar la clausura de la jornada.