La FCEH signa un acord amb Rodi Motor Services

La FCEH enceta la temporada signant un acord de col·laboració amb RODI MOTOR SERVICES, empresa especialitzada en la comercialització de pneumàtics i serveis de mecànica de manteniment. L’acte formal entre ambdues parts es va dur a terme el passat dia 23 de setembre a les oficines de la FCEH. A l’acte, per part de la FCEH, hi van assistir Oscar Cruz, president de la FCEH; David Samper, vicepresident econòmic, i Miren Uriarte, vicepresidenta de gel; per part de l’empresa RODI Motor Services, hi van assistir Josep Esteve, director general de RODI Motor Services, i Robert Llobera, soci de l’empresa.

Segons el nou conveni assolit amb RODI Motor Services, que tindrà un any de durada fins al 30 de setembre del 2015, la marca farà una aportació econòmica a la FCEH en concepte de col·laboració amb els esports d’hivern i, a més, oferirà als seus federats un descompte en el recanvi de pneumàtics d’hivern de la marca MICHELIN. D’aquesta manera s’ajudarà a mantenir els seus vehicles i a potenciar l’ús de pneumàtics d’hivern per tal de millorar la seguretat d’aquest col·lectiu en els seus desplaçaments en condicions adverses.

A canvi, la FCEH adquireix el compromís d’apropar l’empresa especialista en revisió, manteniment i reparació de vehicles al seus federats als quals se’ls comunicarà els avantatges de l’acord a través del seus canals de comunicació, així com el respecte per la condició d’exclusivitat de RODI MOTOR SERVCIES com a únic distribuïdor de pneumàtics que col·labora amb la FCEH. El conveni acabat de subscriure entre la FCEH i RODI Motor Services ha estat elaborat en el marc d’un pla de comunicació anomenat “Winter 2014-2015 Federació – Rodi”, redactat conjuntament per ambdues parts. Aquest pla recull la naturalesa de l’acord, els objectius, les accions a portar a terme, així com els compromisos adquirits durant la temporada d’hivern 2014-2015.