La Rodi mitja marató supera els 900 corredors

L’atleta olímpic Eliseo Martín va ser el guanyador de la prova en categoria masculina, superant el rècord de la prova de l’any passat amb un temps d‘1:05:06, mentre que en categoria femenina la guanyadora va ser Núria Sierra, amb un temps d‘1:22:33.

L’equip de corredors dels tallers mecànics RODI MOTOR SERVCIES hi va participar per segon any consecutiu amb una representació superior a la de la primera edició.

L’entrega de premis als guanyadors per part del gerent de RODI MOTOR SERVICES, Josep Esteve, juntament amb les autoritats i responsables de la Fundació Esportiva Ekke, es va fer en acabar la cursa. A més a més, la Fundació Esportiva Ekke també va fer entrega d’un premi especial a RODI MOTOR SERVICES per la seva col·laboració en el patrocini d’aquesta iniciativa.

Un dels moments més emotius de la jornada es va viure just abans de l’inici de la cursa amb l’homenatge a qui va ser-ne l’impulsor, Juanjo Garra.

El regidor d’Esports, Txema Alonso, va donar el tret de sortida de la cursa, que enguany tenia un recorregut més urbà. Així, els carrers de Lleida es van omplir de corredors i seguidors amb un gran ambient esportiu i festiu.

En paral·lel, per tal d’animar la cursa i fomentar la participació, s’hi van organitzar diverses activitats com ara la Milla Urbana Solidària, amb més de 400 participants. La recaptació de les inscripcions va ser destinada a la Fundació Renal Jaume Arnó.

A banda d’aquestes proves, durant tot el cap de setmana a la ciutat de Lleida es va celebrar el Weekend Running Festival amb curses infantils, una milla solidària, un espectacle de trial i una classe d’exhibició de zumba a càrrec dels tècnics de la Fundació Esportiva Ekke.

En definitiva, a Lleida es va viure un gran esdeveniment esportiu a Lleida, patrocinat per RODI MOTOR SERVICES!