Nex, el nou distribuïdor creat per Rodi Motor Services i Euromaster

La societat distribuïdora de pneumàtics treballa sota el nom comercial NEX. L’empresa ha estat creada amb la vocació d’esdevenir el soci estratègic del taller mecànic, al qual li ofereix un servei diferencial amb aquests avantatges principals:

  • Una oferta de multimarca i multisegment tant en pneumàtics per a turisme, furgoneta, 4×4 i camió.
  • Un servei personalitzat i una àmplia disponibilitat d’estoc i servei de lliurament el mateix dia.
  • Màrqueting de suport al teu negoci.
  • Preus competitius.

A més a més, disposa d’una eina online, àgil i senzilla pel que fa al seu ús, on es poden fer consultes i compres, així com tota una sèrie de gestions les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

1. INICI

Pàgina web NEX

2. FITXA DE PRODUCTES I CARRET DE LA COMPRA

Carret de compra web NEX

3. LLISTAT DE FACTURES, COMANDES, ALBARANS…

Llistat factures i albarans web NEX

Per cobrir el servei de lliurament el mateix dia, NEX disposa de dotze plataformes logístiques distribuïdes per les principals ciutats d’Espanya des de les quals es fan de dos a quatre lliuraments de pneumàtics al dia.

Així mateix, NEX té un important volum de pneumàtics en estoc, amb un focus ampli en el segment d’altes prestacions, i una gran cartera de marques exclusives.

L’equip humà de NEX i la seva experiència en el sector són un dels valors afegits que, sens dubte, diferencien aquesta empresa de distribució de pneumàtics en el mercat. Una força de vendes molt experimentada en el sector amb tretze comercials que abasten tot el territori nacional i un servei d’atenció al client amb deu teleoperadors que estan complementats per una nova eina de venda en línia que es diferencia per la seva senzillesa i rapidesa.

NEX, MOLT A PROP TEU!