Rodi amplia la seva presència a Tarragona amb un taller a Tortosa

A Rodi Motor Services tenim el plaer de poder anunciar una nova apertura d’un nou taller a Campredó Tortosa.Amb la incorporació d’aquest nou taller, a Rodi ampliem la nostra presència a la província de Tarragona. Aquest taller es troba situat al Polígon Industrial Baix Ebre Parc 134, on antigament operava l’empresa “Pneumàtics F. Mestre”.

El local d’aquest nou taller Rodi compta amb més de 1.000 m2 d’instal·lacions i disposa de les últimes eines i maquinària del sector.

D’ara endavant, el taller seguirà oferint les millors marques de pneumàtics del mercat a preus molt competitius. Després d’aquesta adquisició, l’equip de 9 professionals que componia l’antic taller passa a formar part de l’equip de Rodi Motor Services i seguiran atenent i oferint el millor servei de confiança als clients de la zona.

Amb aquesta incorporació, Rodi introdueix una millora important per als actuals clients de Tortosa millorant la seva experiència de compra . Un exemple d’això és la web de Rodi on els clients poden comprar els seus pneumàtics, la revisió pel seu cotxe i demanar cita prèvia de forma totalment online amb el taller fàcilment.

La decisió d’aquesta nova adquisició forma part de la política d’expansió a nivell nacional que Rodi Motor Services porta practicant durant els últims anys.