Rodi amplia la seva presència a Girona amb un taller a la Bisbal d’Empordà

A Rodi podem anunciar una altra nova incorporació a la nostra xarxa. Es tracta de l’obertura d’un nou taller a la Bisbal d’Empordà a la província de Girona. Aquest taller es troba situat en el Polígon Industrial Aigüeta, a la Nau 10, on antigament operava l’empresa “Pneumàtics Ribas”.

El local d’aquest nou taller Rodi compta amb més de 800 m² d’instal·lacions i disposa de les últimes eines i maquinària del sector. Donarà servei a vehicles turismes, motocicletes i vehicles industrials.

D’ara endavant, aquest nou taller de la xarxa Rodi continuarà oferint les millors marques de pneumàtics i serveis de manteniment per a vehicles a preus molt competitius i amb la millor atenció a client.

Per aconseguir-ho, l’equip de 5 professionals que conformava “Pneumàtics Ribas” continuarà treballant com a personal de Rodi Motor Services. Des de Rodi volem que els clients de la zona continuïn rebent el tracte i l’atenció personalitzada que ha caracteritzat aquest taller mecànic al llarg dels darrers anys.

Aquesta nova obertura introdueix importants avantatges per als conductors de la Bisbal de l’Empordà millorant la seva experiència de compra en general. Un exemple d’això és la web de Rodi on els clients des d’ara podran comprar les seves rodes, el canvi d’oli pel seu cotxe o demanar cita prèvia de forma online amb el seu taller amb total facilitat.

La decisió d’aquesta nova adquisició forma part de la política d’expansió a nivell nacional que Rodi Motor Services porta a terme amb èxit durant el últims anys.