Pneumàtics Marcelino (Vic) passa a formar part de la xarxa Rodi Motor Services

A Rodi donem la benvinguda a Pneumàtics Marcelino que des d’avui passarà a operar com a nou taller membre del grup. Aquesta fusió és el resultat de la compra de Pneumàtics Marcelino per part de Rodi Motor Services.

El taller formava part d’una empresa familiar amb 37 anys d’història a la localitat de Vic. Finalment, finalitza una etapa professional per iniciar-ne una de nova de la mà de grup Rodi. Les dues empreses comparteixen la mateixa passió pel client, oferint un servei personalitzat en el manteniment de vehicles i assessorament en el canvi de pneumàtics.

Arran d’una jubilació, Pneumàtics Marcelino deixa enrere molts anys de confiança mútua amb els seus clients. Aquest és el motiu de cedir el relleu a Rodi, qui comparteix el seu esperit de treball i seguirà oferint els mateixos serveis prestats fins al moment pel seu taller.

Des de Rodi s’oferiran les millors marques de pneumàtics a preus molt competitius. També continuarà amb el mateix equip de professionals qualificats dotats amb les últimes novetats en eines i maquinària per iniciar amb energia aquest nou projecte.

Rodi Motor Services introdueix una millora important pels clients de Pneumàtics Marcelino millorant la seva experiència de compra. Des d’avui els clients d’aquest taller de Vic ja poden comprar els seus pneumàtics, la revisió del seu cotxe o demanar cita online amb el seu taller de confiança.

La decisió d’aquesta nova incorporació forma part de la política d’expansió a nivell nacional que grup Rodi Motor Services va iniciar amb èxit el 2019.