Nou servei canvi de rodes de cadires d’oficina i escriptori

(Actualització: aquesta notícia no és real, és una innocentada pel 28 de desembre, dia dels Sants Innocents.)

A tallers Rodi Motor Services ens fa il·lusió poder anunciar el nostre nou servei de canvi de rodes per a cadires d’oficina i escriptori .

Durant els últims mesos, hem fet un important estudi de mercat amb la intenció de detectar noves necessitats dels consumidors durant la pandèmia provocada pel COVID-19.

Els resultats han estat molt reveladors, detectant un augment de fins el 80% en el desgast de les rodes a cadires d’oficina i escriptori com a conseqüència de l’augment de les reunions telemàtiques i el home office. A les cadires d’oficina i d’escriptori les rodes són un element important, ja que són l’únic punt de contacte entre la cadira i el sòl.

A Rodi Motor Services hem considerat que aquest nou servei ens permetrà estar més a prop dels nostres clients, aprofitar una oportunitat de creixement a un sector inexplorat i satisfer una necessitat real ocasionada per la pandèmia del coronavirus.

Per poder prestar aquest nou servei, hem realitzat una important inversió en instal·lacions, eines i formació de treballadors. També, per a més comoditat dels client, oferirem servei a domicili de recollida i lliurament de cadires per al seu canvi de rodes .

Segons paraules del Director General, l’objectiu d’aquest nou i innovador servei és “revolucionar el sector de les rodes per a cadires d’oficina i escriptori que s’han convertit en el vehicle habitual de desplaçament de milions de persones aquest 2020″.