Els nostres tallers segueixen oberts per a garantir la teva mobilitat

A causa de la desfavorable evolució de la pandèmia ocasionada pel coronavirus SARS-CoV-2, en l’actualitat s’estan desplegant pel territori diferents mesures de caràcter social, emmarcades en un nou estat d’alarma, per ajudar a reduir la velocitat de propagació de contagis per coronavirus.

Des de Rodi, volem que sàpigues que estem oberts sempre al teu costat i que pots seguir realitzant amb total seguretat el manteniment del teu vehicle a les nostres instal·lacions. A Rodi respectem escrupolosament les mesures dictades per les autoritats competents i comptem amb totes les mesures de protecció per garantir la seguretat de tots davant el Covid-19.

Els tallers mecànics som un servei essencial

Els tallers mecànics van ser classificats, durant el primer estat d’alarma, com serveis essencials. Això es deu al fet que garantim la mobilitat de tots els ciutadans, empreses i organismes que necessiten desplaçar-se amb els seus vehicles. Aquesta mateixa classificació es manté durant aquest “segon” estat d’alarma i per això tots els tallers Rodi Motor Services estan oberts i al teu servei.

Segons estableixen les normes anunciades, tots els ciutadans que necessitin fer ús del seu dret a la mobilitat poden desplaçar-se a un taller per realitzar el manteniment que permeti l’ús dels seus vehicles en adequades condicions de funcionament i seguretat.

Comptem amb les mesures de protecció adequades per garantir la seguretat de tots.

A Rodi la teva salut, la dels nostres empleats i col·laboradors és el primer. Per això, i per la seguretat de tots, seguim amb les mesures de protecció implantades des de l’inici de la pandèmia:

  • Els nostres professionals treballen amb mascareta que es canvien periòdicament.
  • Els objectes són desinfectats.
  • Disposem de dosificadors de líquid desinfectant a les zones comunes i lavabos.
  • Fem servir pantalles de metacrilat com a mesura de protecció.
  • El nostre taller es neteja i ventila diàriament.
  • Respectem l’aforament màxim i la distància de seguretat mínima de 1,5 m entre persones.
  • Mentre estigui a les nostres instal·lacions, protegim el teu vehicle amb fundes (catifa, cobreix volant i cobreix palanca de marxes).
  • Quan et lliurem el vehicle, les claus hauran estat desinfectades.

Descobreix més sobre les mesures de protecció contra la transmissió de l’Covid-19 a tallers Rodi Motor Services .

Et recomanem demanar cita prèvia amb antelació per telèfon al 900 922 922 o per la nostra pàgina web per evitar esperes i assegurar el compliment d’aforament màxim del taller.


Igualment volem recordar la importància de seguir les normes i recomanacions de les autoritats. Des de Rodi continuem col·laborant de forma responsable en la lluita per superar aquesta excepcional situació.