Rodi Motor Services i el Balàfia Vòlei renoven el seu acord de patrocini per a la temporada 2020-2021

Dijous passat, 8 d’octubre de 2020, es va dur terme l’acte de renovació del conveni de patrocini de Rodi Motor Services i l’equip lleidatà Balàfia Vòlei.

L’acte va tenir lloc a les oficines de Rodi Motor Services ubicades a la localitat de Lleida. Va estar presidit per la presidenta del club, Vanesa Ortega, i el Director General de Rodi Motor Services, Josep Esteve.

Durant l’acte s’ha renovat l’acord de patrocini de Rodi Motor Services i l’equip de Voleibol per la temporada 2020-2021. Josep Esteve va assegurar que Rodi Motor Services continuarà de la banda de l’esport a Lleida els anys vinents i, en especial, del Balàfia Vòlei “perquè creiem en aquest projecte i en la serietat de la junta directiva que hi ha al davant”.  

signa renovació patrocini balàfia vòlei lleida
Moment de la signatura de la renovació de l’acord de patrocini.

Sobre Rodi Motor Services i la seva relació amb el Balàfia Vòlei.

Rodi Motor Services ha estat el patrocinador oficial de l’equip lleidatà Balàfia Vòlei des de 2017 . L’empresa ha estat estretament vinculada al món del voleibol des de que el seu director general, Josep Esteve, jugués a aquest esport durant part de la seva joventut. Aquest patrocini respon al sentiment i la voluntat de fomentar l’esport, l’esforç de superació i les bones pràctiques; no només en l’empresa sinó també a la localitat de Lleida. 

Rodi Balàfia Vòlei Lleida
Rodi Motor Services i el Balàfia Vòlei junts des 2017