Land Rover Party 2020: Rodi s’uneix a l’aventura 4×4 més apassionant.

Durant el cap de setmana, del 25 al 27 de setembre, es va celebrar la Land Rover Party 2020, un trobada per a usuaris i amants dels cotxes Land Rover que van viure un fantàstic cap de setmana d’aventura 4×4. L’equip de Rodi va estar present en aquest esdeveniment prestant assistència als participants en el canvi de pneumàtics 4×4 dels seus vehicles Land Rover.

Aquest any s’ha celebrat la 14a Edició d’aquest espectacular esdeveniment que té lloc a la localitat barcelonina de Les Comes (Súria). La Land Rover Party és coneguda per ser la trobada estrella per als amants dels cotxes 4×4 . I, especialment, per als propietaris de marca anglesa Land Rover.

coche 4x4 persona saludando

En aquesta edició la participació ha estat al voltant de 400 participants que van posar a prova les capacitats 4×4 dels seus cotxes Land Rover. La finca de les Comes compta amb 550 hectàrees de terreny on els participants van poder deixar anar la força dels potents motors dels seus vehicles.  

Aquest any 2020 ha estat especial a causa de les condicions de seguretat presents en l’esdeveniment a conseqüència de la pandèmia derivada de la COVID-19 . Tant l’organització com les empreses participants han establert diverses mesures per complir amb les condicions sanitàries que evitin la propagació d’aquest virus.

Rodi Motor Services, un any més donant suport a un esdeveniment referent al motor 4×4

coche 4x4 land rover barro

Des de Rodi vam prestar servei als participants a Land Rover Party duent a terme canvi de pneumàtics, reparació de punxades i comprovació de pressions . També es va realitzar un sorteig de pneumàtics de la marca Pirelli entre tots els conductors participants en aquesta apassionant jornada d’aventura 4×4.

Amb un públic de més de 1.500 assistent, la Land Rover Party 2020 es consolida un any més com un dels esdeveniments més important en promoure la passió pel motor en vehicles Off-Road 4×4.