Protocol de seguretat i prevenció a tallers Rodi

Arrenquem de nou i ho fem de la manera més segura. En Rodi Motor Services s’ha elaborat un protocol de protecció i prevenció de cara a la represa de l’activitat per garantir la seguretat per a tots.

Un taller segur

En primer lloc, ens hem assegurat que el taller sigui un lloc segur per a treballadors i clients. Per això el taller mecànic es neteja i ventila diàriament. Tots els objectes són desinfectats i disposem de dosificadors de líquid desinfectant a les zones comunes i lavabos.

L’atenció a el públic es realitza després d’unes noves pantalles de metacrilat que s’han incorporat a les nostres recepcions com a mesura de protecció. Respectem l’aforament màxim i la distància de seguretat mínima entre persones de 1’5 metres.

La teva pròpia seguretat al taller

T’acompanyem per garantir la teva pròpia seguretat per això demana cita prèvia per a la teva visita a les nostres instal·lacions i gaudeix d’una atenció personalitzada com sempre. Tenim en compte a la gent gran i disposem d’un horari d’atenció preferencial per a persones majors de 65 anys.


En l’arribada a l’taller et recomanem l’ús de mascareta i guants. Tots els nostres centres disposen de guants d’un sol ús perquè puguis fer servir durant la teva estada a Rodi. Durant la teva visita al taller roman en la recepció oa les zones especialment habilitades. En el moment de l’pagament et recomanem que facis el pagament amb targeta o el mòbil.

Un servei segur, un servei professional

Tots els nostres empleats treballen amb guants i mascaretes que es canvien periòdicament. Segueix sempre les recomanacions de seguretat del nostre personal. Està prohibit entrar a les zones de treball intern de l’taller per garantir les mesures de seguretat.

El teu vehicle amb la cura de sempre i ara més segur. Mentre el teu vehicle estigui a les nostres instal·lacions, estarà protegit amb fundes, catifa, cobreix volant i canvi de marxes.

Després de finalitzar la nostra intervenció i quan et lliurem el vehicle, les claus hauran estat desinfectades.

En resum, t’oferim el nostre servei de taller mecànic més professional ara reforçat amb la garantia de l’aplicació de mesures de prevenció.

La teva seguretat és la nostra i la de tots. T’esperem.