Rodi obre un Nou Taller al Centre Comercial Epizen a Andorra

El taller Rodi d’Andorra es trasllada al centre comercial Epizen, on antigament es trobava l’icònic “Punt de Trobada”. Amb una macroinstal·lació de més de 1.000 m² a la planta subterrània -2 per gaudir dels serveis que Rodi Motor Services t’ofereix. El nou taller d’Epizen es troba a la Carretera General, nº 1 / Local 8 de Sant Julià de Lòria.

L’horari del taller s’adapta tant als habitants com als visitants, estant obert tots els dies de la setmana, fins i tot els festius, de 9:00 a les 19:00, visita el nostre taller a Andorra!

Experts en Pneumàtics i Manteniment de Vehicles

El nou taller de Rodi Motor Services compta amb un ampli espai per atendre tots els clients que, mentre visiten el centre comercial, poden deixar el seu vehicle. A més, disposem d’un stock de més de 2.000 pneumàtics perquè puguis trobar els que millor s’ajustin a les teves necessitats. Aprofita el nostre servei de custòdia de pneumàtics gratuït i l’espai de l’oficina Prèmium amb els seus serveis exclusius de WiFi, zona d’espera, màquina de cafè i zona infantil.

En el nostre taller de Rodi Epizen trobaràs serveis tant per a cotxes com per a motos. Demana cita per al teu canvi de pneumàtics, manteniment, revisions de seguretat, frens, amortidors, bateries o corretja de distribució. Protegeix la salut del teu vehicle a Rodi Andorra!

TALLER RODI EPIZEN

Visita el nostre taller Rodi Andorra i Regala’t Temps!

Deixa el teu vehicle en mans dels nostres experts al taller i gaudeix de les instal·lacions del centre comercial Epizen! A les plantes superiors trobaràs serveis d’oci, restauració i compres. La comoditat que busques es troba a Rodi Andorra!