Aprenentatge i Motor: Jornades Tècniques d’Automoció 2023

Un selecte grup amb dotze mecànics de Rodi Motor Services va tenir l’oportunitat d’immergir-se en un emocionant viatge de coneixement durant les Jornades Tècniques d’Automoció. Aquest esdeveniment va ser organitzat pel nostre departament de formació a tallers, en col·laboració amb Grup Eina, el nostre aliat tecnològic de confiança.

Les jornades es van dur a terme a les modernes instal·lacions del nostre soci especialitzat en formació d’electromecànica a Figueres. Aquests dotze mecànics, seleccionats per la seva experiència, rendiment destacat i coneixements profunds en la matèria, van tenir l’honor d’explorar els diferents departaments de l’empresa i van descobrir el suport vital que es dona des de la seu central a cadascun dels nostres tallers mecànics Rodi.

Dia 1: Descobrint el Funcionament Intern

El primer dia va començar amb l’equip visitant el Call Center del Grup Eina que treballa incansablement per elevar la satisfacció dels nostres clients. Els mecànics participants van tenir l’oportunitat de presenciar en acció aquest equip i es van submergir directament en el procés atenent trucades, per comprendre millor com es gestionen les sol·licituds. A més, es van revelar els secrets darrere del centre de reparacions d’unitats Einatech, un espai equipat amb tecnologia avançada dissenyat per a la reparació de les unitats electròniques.

Isidre Esteve: Esperit Competitiu

L’emocionant sorpresa va arribar a la tarda quan els nostres mecànics van tenir l’oportunitat de conèixer al famós pilot del Dakar, Isidre Esteve. Amb cinc campionats d’Espanya a la categoria Rallye T.T. i nombrosos títols en la modalitat d’Enduro en el seu currículum, Esteve va compartir la seva inspiradora història de superació, abans i després de l’accident que va marcar la seva vida el 2007. Va arribar amb el seu cotxe de competició, una veritable joia de l’enginyeria, permetent als nostres mecànics explorar tots els detalls d’un vehicle dissenyat per aventures extremes.

Dia 2: Conversació i Adrenalina

El segon dia ens va portar a les instal·lacions de Grup Eina, on els nostres mecànics van participar en entrevistes relaxades. Aquí van compartir les seves experiències i vivències que han donat forma a les seves carreres a Rodi Motor Services. Mentrestant, els assistents van tenir l’oportunitat d’observar la preparació de vehicles utilitzats en les formacions que imparteix Grup Eina, amb un enfocament en la solució de problemes. La jornada va concloure amb una emocionant activitat per alliberar l’adrenalina acumulada: una sessió de kàrting a Empuriabrava.

Volem expressar la nostra sincera gratitud a Grup Eina i a tots els que van fer possible aquestes Jornades Tècniques d’Automoció. Van ser dos dies increïbles d’aprenentatge i diversió!