Rodi engega una campanya solidària amb el Banc d’Aliments

Coincidint amb la gran recollida d’aliments organitzada pels bancs d’aliments de tot el territori, des de RODI MOTOR SERVICES volem ajudar a incrementar la recaptació d’aliments amb una campanya solidària i un dels productes més bàsics de la nostra alimentació: l’oli d’oliva.

L’oli d’oliva és un producte de primeríssima necessitat que, degut al seu preu elevat, no acostuma a abundar en les donacions habituals que reben els bancs d’aliments. Per aquest motiu, RODI vol contribuir a aquesta situació amb la recollida selectiva d’aquest ingredient bàsic per a les nostres cuines, del qual en aquests moments els bancs d’aliments es troben en situació deficitària.

RODI farà una crida a la generositat dels ciutadans i dels seus clients perquè donin un litre d’oli d’oliva; a canvi, RODI els recompensarà amb cinc litres d’oli lubricant per al seu vehicle.

Amb aquest gest solidari es pretén que els ciutadans ajudin generosament els bancs d’aliments a les zones en què RODI té implantació territorial: Lleida, Tarragona, Girona, Barcelona i Zaragoza.

Porta’ns la teva ampolla i ajuda’ns a fer créixer la gota d’oli!