Rècord de participació a la 25ª Edició de la Rodi mitja marató

Amb més de 1.200 corredors es donava el tret de sortida a la Rodi Mitja Marató de Lleida. Es tracta d’una xifra rècord d’inscrits, entre els quals hi havia més de 70 empleats de RODI MOTOR SERVICES (entre tallers i treballadors de les oficines centrals). RODI patrocina, per quart any consecutiu, aquest esdeveniment esportiu organitzat pel gimnàs Ekke de Lleida.

Les activitats englobades dins la Mitja Marató van començar el dissabte dia 18 amb les curses infantils —amb les quals es pretén fomentar l’esport entre els més petits—, en què van participar prop de 400 nens de diverses escoles de la ciutat, acompanyats dels seus familiars i professors.

Però el dia fort va ser diumenge. A les 9.30 hores, van sortir els inscrits a la cursa de 5 quilometres. Només una hora més tard, i després de molta expectació per part de tots els assistents, ho van fer els participants de la Mitja, que van recórrer un total de 21 quilòmetres pel traçat urbà.

Pel que fa a les novetats d’enguany, cal destacar la digitalització dels números dels corredors, els quals podien consultar en quin lloc havien acabat la cursa mitjançant el seu propi codi QR.

Des de RODI MOTOR SERVICES volem donar les gràcies a tots els que vau participar en aquest esdeveniment d’una manera o altra. Sense vosaltres, la Mitja Marató no seria el mateix.

Fins a l’any vinent!