Rodi adquireix la xarxa de tallers de El Paso 2000

La cadena de centres d’automoció lleidatana RODI MOTOR SERVICES pren posició en el mercat canari després de l’adquisició avui divendres, 28 de febrer, de l’empresa El Paso, domiciliada a Les Palmes de Gran Canària, que en l’actualitat disposa d’un centre de logístic de distribució a Gran Canària i 14 tallers mecànics d’automoció a les illes de Gran Canària, Tenerife, La Palma i Fuerteventura. José López Fabelo, un dels socis fundadors d’El Paso, es mantindrà com a director general i l’empresa conservarà el mateix nom comercial i la imatge corporativa.

El Paso va tancar el 2013 amb una facturació superior als 20 milions d’euros i més de 100 col·laboradors. Per la seva banda, RODI MOTOR SERVICES —líder del sector a Catalunya i Aragó amb més de 120 centres i 800 col·laboradors— va tancar el 2013 amb una facturació de més de 150 milions d’euros. Amb aquesta adquisició, l’empresa especialista en tallers automobilistics lleidatana intenta crear sinèrgies, beneficiant-se de les millors pràctiques, i també se situa com a líder a les Illes Canàries, seguint així la seva estratègia de lideratge a noves zones d’implantació.

L’EMPRESA

La xarxa de tallers RODI neix l’any 1990 fruit de l’experiència de més de 50 anys en la distribució de pneumàtics dels germans Esteve, Llopis i Llovera. Al llarg dels anys, el creixement de RODI ha estat una constant fins a esdevenir, en poc temps, la cadena líder en punts de distribució i serveis a Catalunya i Aragó.

Recentment, la cadena va passar a anomenar-se RODI MOTOR SERVICES. La renovació de la marca respon a la nova aposta de la cadena que evoluciona i s’adapta a les necessitats dels seus clients amb la incorporació de serveis de mecànica integral de l’automòbil. En aquesta evolució no s’obliden els objectius i l’esperit que han caracteritzat la trajectòria de l’empresa en aquestes dues últimes dècades: el servei al client, la proximitat i la qualitat tècnica en el servei. Tot això basat en la dedicació humana i professional de tot l’equip que forma part del grup.