Rodi Motor Services inaugura un nou taller a Vic

Avui dijous, 3 d’octubre, la cadena de centres d’automoció RODI ha inaugurat les seves noves instal·lacions de 2.570 m2 a Vic (Barcelona) i ha presentat la seva nova imatge corporativa, amb la qual la cadena passa a anomenar-se RODI MOTOR SERVICES.

La renovació de la marca respon a la nova aposta de la cadena de tallers mecànics que evoluciona i s’adapta als nous temps i a les necessitats dels seus clients amb la incorporació de serveis de mecànica integral de l’automòbil. Està previst que la implementació de la nova imatge es dugui a terme d’una manera progressiva a tots els tallers RODI MOTOR SERVICES durant els tres propers anys.

Per a la presentació del nou taller de vehícles, a la qual han assistit prop de 600 clients, RODI MOTOR SERVICES ha comptat amb la col·laboració del pilot de Cervera i líder del mundial de MotoGP, Marc Màrquez, i del pilot de Moto3, Àlex Màrquez, amb els quals la marca ha signat contractes de col·laboració.

EL NOU CENTRE

El nou taller, ubicat a les noves instal·lacions situades al carrer Santiago Ramón y Cajal, núm. 24/26, del Polígon Industrial Mas d’en Prat a Vic (Barcelona), disposa de 2.570 m2 dividits en dues plantes en què s’ofereixen serveis integrals de mecànica de turisme, així com serveis de camió, agrícola i moto.

A més a més, el centre és pioner en la implementació de la nova imatge de RODI MOTOR SERVICES que també serà adoptada pels cinc centres que s’inauguraran a les acaballes d’aquest mes d’octubre. El redisseny de la marca, després de 20 anys, respon a l’adaptació de l’empresa als nous temps, amb nous serveis i nova tecnologia, sempre tenint en compte les necessitats dels clients, sense oblidar en cap moment els objectius i l’esperit que han caracteritzat la trajectòria de l’empresa durant aquestes últimes dues dècades: el servei integral al client, la proximitat i l’accessibilitat. En definitiva, la satisfacció del client. La clau de l’èxit de l’empresa s’ha basat en la dedicació humana i professional de tot l’equip que forma part del grup.

L’EMPRESA

La cadena de centres de l’automòbil RODI neix l’any 1990 fruit de l’experiència de més de 50 anys en la distribució de pneumàtics dels germans Esteve, Llopis i Llovera. Al llarg dels anys, el creixement de RODI ha estat una constant fins a esdevenir, en poc temps, la cadena líder en punts de distribució i serveis a Catalunya i Aragó. Així, doncs, el nou centre de Vic passa a formar part d’una extensa xarxa amb més de 120 tallers mecànics, més de 150 vehicles mòbils d’assistència i una plantilla de més de 800 empleats.

RODI MOTOR SERVICES s’estructura en tres línies de negoci que donen servei i ofereixen solucions integrals en pneumàtics per a cada tipus de vehicle: turisme, camió, moto, agrícola i obra pública. D’una banda, ofereix la venda de pneumàtics a l’usuari final i, de l’altra, ofereix la venda a l’engròs de pneumàtics per a tot tipus de vehicles sota la marca Coner. Per acabar, el grup té una fàbrica de recautxutat en fred de pneumàtics de camió, on fabrica la marca Recamic. Ara, amb aquesta nova fase, RODI MOTOR SERVICES reforça els serveis de mecànica integral de l’automòbil.

Descobreix més sobre el nou taller de Vic a aquest enllaç.