Rodi s’encarregarà dels Euromaster d’Aragó i Catalunya

RODI passarà a ser propietari dels 16 tallers que té la xarxa Euromaster a les comunitats de Catalunya i Aragó un cop s’hagin fet les darreres gestions pendents de resoldre i se signi l’acord per tancar les negociacions establertes per Michelin i Euromaster amb els responsables de l’empresa de tallers mecànics de RODI. Mitjançant aquesta operació, l’empresa Euromaster aconseguirà una participació accionarial de RODI (el percentatge de la qual no ha estat revelat), tal com van afirmar representants de la companyia als responsables dels centres afectats en una reunió celebrada a la ciutat de Barcelona. 

Amb aquest acord, els tallers Euromaster que són presents tant a Aragó com a Catalunya passaran a formar part de la xarxa de tallers actual de RODI, societat que en l’actualitat disposa de 130 punts de venda, la facturació dels quals va arribar als 143,93 M EUR l’any 2008. Gràcies a l’acord, els centres de RODI passaran a ésser identificats com a integrants de la xarxa Euromaster.

Els màxims responsables dels centres que Euromaster té a totes dues comunitats autònomes han informat a un mitjà digital que els llocs de treball es mantindran, respectant tant l’antiguitat com la categoria dels treballadors, als 16 punts de venda. 

Aquesta operació amb l’empresa RODI forma part del pla d’expansió de Michelin per a Euromaster, amb el qual es pretén arribar a 500 centres a tot Espanya.