Rodi obre un nou taller a Tàrrega

Obrim un nou taller a Tàrrega, Lleida. Situat a l’avinguda de Barcelona número 24, el nou centre ha estat equipat amb les últimes tecnologies i maquinària del sector per poder proporcionar als nostres clients un servei integral de mecànica adaptat a tot tipus de vehicles.

Les instal·lacions

Aquest nou taller compta amb unes instal·lacions de 1.300 m2 en planta i un magatzem de gran capacitat de 1.000 m2 que assegura la disponibilitat de la pràctica totalitat de recanvis. En ell, un equip format per set professionals assessorarà i atendrà qualsevol necessitat del client, oferint serveis de mecànica integral o pneumàtics, entre altres.

La inauguració

L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat divendres dia 4 de novembre, va comptar amb la presència del director general de RODI MOTOR SERVICES, en Josep Esteve, i l’alcaldessa de Tàrrega, la senyora Rosa Maria Perelló. Prop de 300 persones van assistir a la inauguració, en la que es va fer entrega a Rodi Motor Services de l’escut de Tàrrega i on, posteriorment, es va oferir un piscolabis als assistents.

Amb l’apertura d’aquest nou taller, a RODI MOTOR SERVICES consolidem el procés de creixement que ens ha portat a ser una de les empreses més innovadores del nostre sector.