VI torneig Pitch & Putt Rodi de Sant Cebrià

El darrer cap de setmana es va celebrar el VI Torneig de Pitch & Putt RODI MOTOR SERVICES a les instal·lacions del Pitch&Putt Sant Cebrià, amb la modalitat de quatre boles parelles EPPA. El torneig va tenir un gran èxit de participació, perquè finalment hi van prendre part un total de 172 jugadors que van poder gaudir no tan sols del joc, sinó també de l’esplèndid temps que va fer durant els tres dies.

A més a més, la prova també va servir com a prèvia de l’Internacional Pairs que es jugarà el proper cap de setmana, els dies 5 i 6 de novembre.

El torneig de Pitch&Putt RODI MOTOR SERVICES

Els jugadors, que podien triar entre jugar divendres, dissabte o diumenge, van rebre un Pack Welcome gentilesa de RODI MOTOR SERVICES. Diumenge, en acabar el torneig, els assistents van poder degustar un aperitiu, alhora que es feia un gran sorteig de regals i es lliuraven els trofeus als guanyadors.

Els guanyadors

En la categoria sense handicap o handicap 0, els guanyadors van ser Fidel Soler i Sergi Arisa, amb un total de 48 punts. Els segons classificats, Jordi Clotet i Joan Martí, en van aconseguir 46. Pel que fa a la categoria handicap, els guanyadors van ser Joan Sala i Mariana Lasera, mentre que en segona posició van quedar Puri Montaña i Tere Jiménez, amb 47 punts.

El director general de RODI MOTOR SERVICES, Josep Esteve, va ser present durant l’acte de lliurament de premis i va col·laborar en el gran sorteig de regals.