Se celebra la 27ª convenció Rodi Motor Services

«Passió pel client» i «ganes de ser els número u» són dues de les frases que millor defineixen la celebració de la 27a edició de la convenció que RODI MOTOR SERVICES organitza des del seu origen com a empresa. L’acte va tenir lloc a la Llotja de Lleida, espai que ja ha servit, en convencions anteriors, d’escenari per a una cita tan indispensable com aquesta.

En aquesta nova edició, en la qual es van analitzar les dades de tancament del 2016, es van premiar els tallers que van obtenir els millors resultats de venda. A més a més, es va fer un recorregut per tots els actes remarcables que es van dur a terme durant l’any passat, com ara l’obertura de nous tallers a Girona o Tenerife, entre d’altres, o l’expansió en matèria de distribució gràcies a NEX.

A més del treballadors de les comunitats de Catalunya i l’Aragó, també hi van assistir els seus companys de les Canàries, empleats de la xarxa de tallers que RODI MOTOR SERVICES té a les Canàries sota el nom d‘El Paso 2000. La cerimònia va finalitzar amb la intervenció del conferenciant motivacional Luis Galindo.

Tot seguit, els assistents van sopar al restaurant Damoon, situat a la mateixa Llotja.