Els tallers de Mataró i Sant Feliu de Guíxols estrenen nova recepció

A Rodi estem d’inauguració, els tallers de Mataró i Sant Feliu de Guíxols estrenen nova recepció. Gràcies a aquest nou espai, millorem l’experiència de compra pels clients que ara podran gaudir amb més còmoditat de tots els avantatges que dona el seu taller de confiança.

Recepció taller Mataro Can Soleret
Nova recepció del taller Rodi a Mataró al Centre Comercial Can Soleret.

El taller de Mataró ubicat al Centre Comercial Can Soleret es va unir a la xarxa Rodi Motor Services fa més de 7 anys. Durant aquest temps, aquest taller ha aconseguit consolidar-se com un centre mecànic de referència a la ciutat. Ara, a més, compta amb una nova recepció on les persones que realitzen el manteniment del seu vehicle poden gaudir de noves comoditats. Le més destacades son: màquina de cafè, punt de recàrrega mòbil, connexió WiFi, zona infantil i un espai d’espera amb sofà i televisió. En l’actualitat el taller Rodi de Mataró compta amb un equip de 10 professionals.

Recepció taller Rodi Sant Feliu Guíxols
Espai dedicat al client de la nova recepció del taller Rodi a Sant Feliu de Guíxols.

El taller de Sant Feliu de Guíxols ubicat a Paratge Bujonis (Pol. A) és un centre amb llarga tradició a la localitat. Es va unir a la xarxa de Rodi Motor Services al 2015. En l’actualitat compta amb un equip de 5 professionals que presten servei als clients de la zona. La recepció del taller amplia la seva oferta de comoditats adaptant un espai dedicat al client, on ara disposa de connexió WiFi, àrea de treball, punt de recàrrega mòbil, sofà i televisió. 

Tots dos tallers són especialistes en manteniment de cotxes tipus turisme, SUV i 4×4. Entre els serveis que ofereixen als seus clients destaca el canvi de pneumàtics, oli, filtres, bateries, frens i amortidors. Gràcies a les possibilitats que ofereix la web de Rodi, els clients d’aquests tallers també compten amb serveis de compra online de pneumàtics i revisions.

Aquests nous espais dedicats al client són el resultat de l’estratègia de millora contínua seguida per Rodi Motor Services durant els últims anys. Durant aquest 2021, a Rodi complim 30 any i ho volem celebrar millorant l’experiència de compra i la comoditat de servei per a tots els nostres clients.