Tot llest pel Rodibook 2018: Boscos encantants

La nova edició del Rodibook comença amb força. Menys de 48 hores han estat necessàries per omplir les 800 places disponibles per apuntar-se a l’esdeveniment motociclista no competitiu més esperat de l’any.

El Rodibook d’aquest any, el lema del qual és “Boscos encantats”, es celebrarà els dies 31 d’agost, moment en que es realitzarà el briefing pels inscrits, i l’1 de setembre, dia de la ruta. Com cada any, el traçat serà secret fins la mateixa nit anterior a la ruta, i els motards hauran de seguir-la mitjançant les indicacions d’un roadbook, havent de passar pels punts de control establerts. Quilòmetres, carreteres, ports de muntanya i moltes corbes per gaudir d’un entorn únic amb acompanyant i/o amics.

Aquest any només podem dir-vos que els inscrits podran gaudir de pràcticament totes les tonalitats de verd que existeixen al món. Com el seu nom indica, el Rodibook 2018: “Boscos encantats” promet carreteres obertes al trànsit pel pirineu català i francès, trams en els que quasi no es veu el sol degut a la frondositat de la vegetació i una explosió d’infinitat de colors.

Encara que la llista d’inscrits oficial estigui complerta, cada any s’obra una llista d’espera en la que els “endarrerits” poden apuntar-se i participar al Rodibook en cas que es registri alguna baixa. Pors inscriure’t, aquí.