Vine a córrer la Rodi Mitja Marató Lleida 2015

La RODI MITJA MARATÓ recorrerà els carrers de la ciutat. Tothom que s’hi acosti podrà gaudir del running i de l’ambient creat pels acompanyants i participants.

La cursa és un dels esdeveniments del WEEKEND RUNNING FESTIVAL, la festa de l’esport per a tota la família on podreu gaudir d’activitats durant tot el cap de setmana del 14 i 15 de novembre de 2015.

Les inscripcions, tant per a la RODI MITJA MARATÓ Lleida com per a la BBVA 5k del mateix dia, estan obertes des del divendres 18 de setembre. Qui vulgui inscriure-s’hi, ho pot fer a través del web www.mitjalleida.com

Els participants que s’hi inscriguin durant els primer dies podran beneficiar-se d’un preu reduït.

A més a més, els clients de RODI MOTOR SERVICES podran participar en el sorteig de tres places per al repte “la RODI MITJA al 100%”.

El premi consisteix en una revisió mèdico-esportiva i una prova d’esforç amb el doctor Guillermo Torres (Ekke), una dieta nutricional a càrrec de la nutricionista Gina Neach (Ekke), un pla d’entrenament amb les tècnics Iván Espílez o Ada Anglès (Ekke running), una sessió d’osteopatia a càrrec de Jordi Segura (centre Kine), obsequi de calçat i roba esportiva gentilesa de Wala i, finalment, una revisió del vehicle i canvi d’oli gratuït a càrrec de RODI MOTOR SERVICES.

El sorteig es farà el 5 d’octubre a les 12 hores. Els guanyadors s’anunciaran el mateix dia.

Els organitzadors contactaran amb ells personalment per concretar la data d’inici del repte.