Rècord de participació al Rodibook 2015

Èxit al Rodibook 2015 ja que es va aconseguir un rècord de participació, amb més de 500 pilots i 30 acompanyants provinents de totes les regions d’Espanya, Portugal i, fins i tot, Itàlia.

Divendres 18, després de les verificacions tècniques i administratives, a Viella es va fer el brífing previ per tal de comentar als participants certs aspectes de la ruta, el maneig del roadbook i altres consells d’interès per als pilots més novells.

L’esdeveniment, organitzat pels tallers de reparació de vehicles RODI MOTOR SERVICES, també va comptar amb la col·laboració estel·lar d’Àlex Márquez, qui va ser present tant per donar la benvinguda als participants —sortejant regals del seu Fan Club— com per acompanyar-los en el moment de la matinera sortida del dissabte

Enguany, la ruta tenia 637,8 Km, amb 22 ports de muntanya a través dels Pirineus espanyol, francès i també andorrà (com a novetat atractiva), juntament amb la incorporació en el roadbook de dos trams opcionals d’off-road per mirar de configurar un traçat diferent i més espectacular, si és possible, que en edicions anteriors.

La localitat de Viella era el punt de sortida i arribada dels aventurers, els quals van trigar una mitjana d’entre 13 i 15 hores a completar aquest recorregut no competitiu. A arribar a Viella van ser rebuts sota un ambient espectacular.

D’entre tots els participants que van complir amb el repte, en van destacar les tres Impales (que repetien de l’edició passada), una Vespa Primavera i una Yamaha YBR 125, que juntament amb la resta d’aventurers van poder gaudir d’una sopar típic aranès i reposar forces un cop finalitzat un traçat tan exigent. Era el moment de comentar les nombroses anècdotes viscudes al llarg de tants quilòmetres, ports i revolts innombrables.

L’organització RODIBOOK estava integrada per un grup de 40 persones format per col·laboradors de RODI MOTOR SERVICES i pel grup de voluntaris de la Vall d’Aran, als quals volem agrair la seva dedicació. Ells són part de l’èxit d’aquest any.

Per poder seguir gaudint de l’esdeveniment, i reviure’l amb passió, l’organització ha habilitat una galeria perquè els usuaris hi puguin penjar fotos i vídeos de la seva experiència RODIBOOK 2015.

Ha estat una experiència dura i exigent, però amb la recompensa del desafiament complert. Estem segurs que al setembre del 2016 tindrem una nova edició plena de novetats i de nous reptes.