5 Motius per inflar els Pneumàtics del teu Cotxe amb Nitrogen

El nitrogen s’ha posat de moda, però amb motiu. Inflar els pneumàtics amb nitrogen no tan sols garanteix la nostra seguretat i la dels ocupants del vehicle, sinó que també és més respectuós amb el medi ambient. Vaja, que ho té tot! 

El nitrogen és un gas inert que, per la mida de les seves molècules (més grans que les que componen l’oxigen), fa que qualsevol fuita que pugin experimentar els teus pneumàtics sigui de tres a quatre vegades més lenta. 

VOLS SABER PER QUÈ T’ANIMEM A DEMANAR NITROGEN PER ALS TEUS PNEUMÀTICS LA PROPERA VEGADA QUE VAGIS AL TEU TALLER RODI MOTOR SERVICES?

AQUÍ TENS CINC MOTIUS:

  1. Contribueix al manteniment dels pneumàtics. I, a més, en té molta cura: manté la pressió dels pneumàtics durant més temps, prolongant-ne la durada fins a un 20%; en millora el comportament, perquè incideix en l’adherència de les gomes a la superfície de l’asfalt i optimitza la frenada; i, finalment, redueix considerablement les rebentades gràcies a la seva tolerància a les altes temperatures.
  2. Contribueix al bon maneig del teu vehicle. L’inflament amb nitrogen incideix directament en la teva conducció i evita les averies que puguin afectar el teu vehicle. A més, com ja hem vist, gràcies a les seves prestacions, allarga la vida útil del pneumàtic. De totes maneres, cal no oblidar que els pneumàtics tenen data de caducitat, així que recorda revisar sempre els mil·límetres de desgast i altres pistes que et diran si el teu cotxe necessita canviar de sabates. https://www.rodi.es/blog/neumaticos-en-mal-estado.html
  3. 3. Es fa amb tothom. Amplada del pneumàtic, diàmetre de la llanda, marca… El nitrogen va bé amb qualsevol tipus de pneumàtics i, moltes vegades, resulta un bon aliat. 
  4. És amic de la sostenibilitat. L’inflament amb nitrogen afavoreix l’estalvi de combustible i és molt més respectuós amb el medi ambient, ja que emet menys CO2 gràcies al fet que la roda es desgasta menys.
  5. Perquè l’utilitzen els més grans! El seu ús en grans avions comercials, ral·lis i Fórmula 1 n’avala les prestacions. 

L’ús del nitrogen en pneumàtics de cotxe és cada vegada més popular entre els conductors que venen als nostres tallers RODI MOTOR SERVICES. Si tens algun dubte, ves al teu centre RODI més poper i pregunta sense compromís.